Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

 MASTER CLASSES - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Master Classes - Σεμινάρια διεξήχθησαν από καταξιωμένους Ξένους και Έλληνες καθηγητές κατά τη διάρκεια του 2ου Φεστιβάλ Φιλαρμονικών και  Μουσικών Συνόλων, με στόχο οι συμμετέχοντες να ακούσουν, να διδαχθούν και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους με νέες τεχνικές διδασκαλίας και προσέγγισης των πνευστών μουσικών οργάνων.  
Ο κύκλος των σεμιναρίων εντάσσεται στις Ημέρες Μουσικής Δημιουργίας, ένα πεδίο που ο Μουσικός Καρπός δημιούργησε για 2η χρονιά με όραμά του τα επιμορφωτικά αυτά μουσικά προγράμματα αφενός να αναδείξουν τη δημιουργικότητα, τη μουσική εκφραστικότητα, την καλλιέργεια του μουσικού ταλέντου των συμμετεχόντων και των ιδιαίτερων μουσικών τους κλίσεων, αφετέρου να εμπλουτίσουν την αισθητική και πολιτισμική εμπειρία που απορρέει από την αλληλεπίδραση τους με καταξιωμένους καλλιτέχνες. 
Επιμορφωτές: Δημήτρης Γιασεμίδης: Φλάουτο - Λιουδάκι Κατερίνα:  Κλαρινέτο -  Γιάννης Μυράλης: Σαξόφωνο - Vincenzo Camaglia: Τρομπέτα  & Ιωάννης Ελεφάντης: Τρομπόνι & Τούμπα. 






Ιωάννης Ελεφάντης: Πρώην Αρχιμουσικός της Αθηναϊκής Φιλαρμονίας και 1ο Τρομπόνι της Συμφωνικής της ΕΡΤ





Γιάννης ΜυράληςΑναπληρωτής Καθηγητής Μουσικής Παιδαγωγικής και Σαξοφώνου στο Τμήμα Τεχνών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.




Δημήτρης Γιασεμίδης: Καθηγητής Φλάουτου


 Κατερίνα Λιουδάκι: Καθηγήτρια Κλαρινέτου










Vincenzo Camaglia: 1η Τρομπέτα της Συμφωνικής Ορχήστρας της Ρώμης
Καθηγητής Τρομπέτας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου